„Станция Нова”

- реклама -

Мартин Карбовски, Андрей Райчев и Маргарита Хранова в „Станция Нова”

 

 Тази неделя /07 октомври/ Любен Дилов-син ще даде старт на последния ден от уикенда с темата „за” и „против” референдум за АЕЦ „Белене”. Освен водещия, главни действащи лица в словесния двубой ще бъдат още Корнелия Нинова, Красимир Каракачанов и Андрей Райчев. Истински дим ще се вдигне от следващата тема – „Трябва ли да се разреши пушенето в заведения след 22.00 ч.”, където специален гост ще бъде Атанас Янкулов.

Последен в студиото на „Удавете водещия” ще влезе Мартин Карбовски с коментар по актуалната тема трябва ли заведенията в Студентски град да затварят в 22.00 ч.

Сблъсъкът на гледни точки ще продължи със „Съдебен спор”, който тази неделя своеобразно е наречен „60-годишна война”. Враждуващите страни в нея са съседи от село Огняново, които си разменят обвинения за убийство, системен побой, палеж и заплахи.

Атмосферата ще се разведри в рубриката „Съпругите”, където водещите Жени и Мая ще посрещнат водещата на „Събуди се” Мирослава Иванова, певицата Маргарита Хранова, поп фолк изпълнителките Теодора и Джорджия, Евгени Минчев и 100 кила с премиерата на новия му клип.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -