Станция Нова

- реклама -

„Станция Нова” открива летния сезон

 

 На лятна и морска вълна ще бъде „Станция Нова” тази неделя. Началото, както винаги, ще бъде вкусно, тъй като закуска ще приготвят чаровните Лора и Стоян от „Бон Апети”. След това в детските си години ще се върнат Нона Караиванова, актьорът Иво Аръков и дизайнерът Албена Александрова, а в пряко включване зрителите ще разберат как започва сезонът на Черноморието. Мая Савова и Цветанка Маринова ще говорят по темата за любовните отношение и променя ли се връзката, ако двойката не дели общо легло.

 Пряко в ефира на „Съдебен спор” зрителите ще видят дело за увеличение на издръжката. Ищец по него е 16-годишно момиче, което твърди, че системно не ходи на училище, защото няма пари за закуски. Нейният баща е осъден да й плаща месечна издръжка в размер на 70 лева, но по думите й, това не винаги се случва. При „Съпругите” новото си парче ще представят Яница, Кристо и Лора Караджова, като освен тях, гости при Жени и Мая ще бъдат още Мира Бъчварова, Ромина Андонова, Ирена Милянкова, Илия Луков, както и изпълнителният директор на Движение на българските майки Росица Буковска.

 Тематичен финал и едновременно старт на лятото ще постави и класацията „Последно 10”, където X Factor-ът Рафи, водещият Павел Владимиров и певицата Таня Боева ще коментират къде ще почиват звездите това лято.

 Утрешното съботно издание на „Почивна станция” ще бъде и последното за този сезон. Светослава Тадаръкова ще бъде един от първите гости, след което четиримата водещи ще говорят за „сексът и градът” след 40 години, как родителите да кажат на децата си, че се развеждат, и много други теми.

 

- реклама -