Станция Нова

- реклама -spot_img

 Антон Радичев, Ива Янкулова и „Voice of boys” в

последния за сезона епизод на „Станция Нова”

  

 Последният епизод от „Станция Нова” за този сезон ще започне с момчетата от „Voice of boys” и актрисата от „Отплата” Ива Янкулова. Те не само ще дадат старт на първия ден от месеца, но ще приготвят и неделна закуска. След тях в студиото ще влязат психолози, които ще говорят по темата „Анорексията като невроза”, последвана от разговор за билките и техните афродизиакални свойства.

Рубриката „Съдебен спор” ще противопостави един на друг действаща полицайка и жена, която твърди, че същата я е завлякла с дарение от 6 000 лева.

 Силно актьорско присъствие ще има при „Съпругите”, където специални гости ще бъдат Тончо Токмакчиев, Чочо Попйорданов и Антон Радичев. Лятно и бразилско усещане ще създаде група “SamBrazil”, а за неделното настроение ще допринесат още Соня Немска и Андреас и плеймейтката Светлана Василева.

 Финал на този сезон ще постави класацията „Последно 10”, където зрителите ще видят продължение на темата „Къде ще почиват звездите това лято”, а гости в студиото ще бъдат Дебора и Надя и Дидо от “Deep zone project”. 

- реклама -spot_img