Стани богат – Цветан Цветанов и Мариан Вълев

Стани богатЦветан Цветанов и Мариан Вълев – Куката сядат на

стола на богатството

 

Рафи и Орлин Горанов са двойка на приемствеността в   „Стани богат”

 

Вицепремиерът и шеф на антимафиотите Цветан Цветанов ще застане до най-известния мафиот на малкия екран Мариан Вълев – Куката в  „Стани богат”. Двамата ще седнат на стола на богатството, за да играят благотворително за децата – спортни таланти и програмата „Стани шампион”. Пред водещия Ники Кънчев Цветанов ще разкаже за семейството и приятелството в политиката, а Мариан Вълев ще сподели как се чувства, когато хората по улицата го отъждествяват с Куката. Въпроси за най-големия мафиотски бос в САЩ и „Раждането на трагедията” на Ницше са само част от предизвикателствата, през които двамата ще трябва да преминат в играта.

Веднага след тях, в студиото на „Стани богат” ще влезе двойка по линия на приемствеността – младата надежда на българската музика Рафи и изпълнителят на „Светът е за двама” Орлин Горанов. Любопитна подробност около Рафи е, че той е първото дете, сядало на стола на богатството в детския формат на „Стани богат”, когато е бил само на 12 години. В утрешния епизод двамата не само ще отговарят на въпросите на Ники Кънчев, но ще разговарят и за разликите в поколенията, за „Златния Орфей” и X Factor, за днешните музикални изпълнители, за първите песни и дори уроците на казармата.

„Стани богат” – 11 февруари (понеделник) от 20.00 ч. по Нова ТВ

Start typing and press Enter to search

Стани богат – Татяна Лолова

Niki_KunchevИграта в „Стани богат” започва на 4 февруари по Нова ТВ

Благотворителна кауза събира известни личности с крайни позиции

 Емблематичната реплика „Нека играта в „Стани богат” започне сега” ще чуем отново на 4 февруари, от 20.00 ч. по Нова ТВ. Точно тогава една от най-интересните и вълнуващи телевизионни игри ще се завърне на екран в името на благотворителна кауза.

 Всеки понеделник в рамките на 2 часа (от 20.00 до 22.00 ч.), въпросите ще задава човекът, превърнал се в неизменна част от историята на „Стани богат” – Ники Кънчев. На стола на богатството ще сяда двойка известни личности, като за първи път това ще са хора, които неведнъж са заставали един срещу друг и ясно са изразявали своите крайни и различни позиции. Министри, актьори, режисьори и музиканти са само част от участниците, които ще влязат в студиото на „Стани богат” през този сезон. Предизвикателството пред тях ще бъде не само да преодолеят разногласията си, но да дадат всичко от себе си в името на благотворителна кауза. Събраните от играта средства ще отидат за стипендиантската програма „Стани шампион” за деца в неравностойно положение с изявен спортен талант.

 

Началото на тази програма е поставено през 2010 г., когато в резултат на благотворителното издание на играта е събрана сумата от 265 000 лева. На стола на богатството тогава сядат общо 27 известни българи, сред които Татяна Лолова, Стефка Костадинова, Ивет Лалова, Росен Плевнелиев, Цветан Цветанов, Васил Найденов и други. С безвъзмездната си игра всички те дадоха възможност на деца от домове за сираци от цялата страна да развиват спортния си талант. От тогава до днес общо 67 деца са се присъединили към програмата „Стани шампион”, като някои от тях дори вече са носители на медали.

 „Стани богат” има зад гърба си 10-годишна история. Представено в цифри, това са над 1000 епизода, над 2000 участници, над 15 000 зададени въпроси и над 6 милиона лева раздадени парични награди, от които над милион и половина са за благотворителни цели. Именно заради комбинацията от знание, късмет, напрежение, шоу и адреналин, „Стани богат” си остава една от най-вълнуващите телевизионни игри и напълно оправдава известната фраза „ето защо тази игра е велика”.

 

„Стани богат” – от 04 февруари, всеки понеделник, от 20.00 до 22.00 ч. по Нова ТВ

Start typing and press Enter to search