Станция Нова

- реклама -spot_img

Бианка отново в „Станция Нова” тази неделя

 

Тази събота „Почивна станция” ще започне с три еднакви дами – тризначките Вяра, Надежда и Любов. За закуската ще се погрижи Богдан Томов, а след това зрителите ще видят интервю със сестрата на Бойко Борисов – Красимира Иванова. Част от съботната програма ще бъдат и три двойки – Таско Тасев и Кристияна Гутева, Ясен и Преслава от група „ТЕ” и Стенли и Локо, които  ще говорят по темата „Свалки в офиса”.

 

В неделя своето завръщане в студиото на „Станция Нова” ще направи Бианка, но не като водещ, а като специален гост. В предаването тя ще гостува заедно с Ники Илиев и Саня.

„Етажна собственост” пък ще бъде темата, по която водещата Нана ще търси различни гледни точки. Ищец по него е мъж от столичен квартал, чийто претенции са насочени към домоуправителя и касиера на входа. Според него, те системно злоупотребяват със средства на етажната собственост, не свикват събрание и еднолично взимат решения, касаещи всички живущи.

100 % женско присъствие ще има при „Съпругите”, където гости на Жени и Мая ще бъдат певиците Лия и Джена, моделът Таня Карабелова и малката й дъщеря, Маша Илиева, в компанията на няколко малки балерини, както и Златка Димитрова с майки си и племенника й.

Красивите българки ще присъстват и в класацията „Последно 10”, където водещите Стефан. А Щерев и Яна Грудева ще подредят „Най-красивите българки без пластични операции”.

 

- реклама -spot_img