Срещу новините

- реклама -

10-01-2013-angel_i_moiseiАнгел и Моисей с библейско участие в „Срещу новините”

Библейска събота очаква зрителите на БНТ1. На гости в шоуто „Срещу новините” ще бъдат новите любимци  на родната поп сцена Ангел и Моисей. Въпреки, че не спечелиха голямата награда в музикалния риалити формат, в който участваха, те завладяха сърцата на младото поколение.

Пред водещите Моисей ще разкрие кои са неговите десет божи заповеди за успех, а Ангел ще разкаже за най-новите им музикални мечти.

В студиото на предаването ще гостуват и д-р Анна Кръстева и Ангел Джамбазки, за да коментират една от най-важните теми за младите българи – има ли смисъл да се емигрира по време на криза.

Наскоро британският премиер Дейвид Камерън заяви, че след края на 2013 г. кабинетът предвижда допълнителни мерки, които да лишат българи и румънци от правото на социална и здравна помощ. Защо и България да не въведе ограничения за британците, които практикуват алкохолен туризъм у нас? За какво ни е да емигрираме и защо адвокати и банкови служители биха предпочели да сменят професията си и да берат ягоди на Острова? Има ли все още желаещи да емигрират в Испания и Гърция, чиито нива на безработица са по-високи от нашите – отговорите в сатиричното предаване на БНТ „Срещу новините” тази събота от 19:00часа!

 

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -
Previous articleМАБИС
Next articleСтудени следи