Срещу новините

- реклама -

„Срещу новините” издирва останки от социализма

Мария Силвестър и Рафи -специални гости на шоуто този уикенд

 

Тази събота, сатиричното предаване на БНТ „Срещу новините ще потърси какво е останало от социализма 23 години след падането му. В паметния 10 ноември водещите Косьо Лунгов и Играта ще разискват как би изглеждала България в момента, ако комунизмът никога не си бе отивал.

Специален гост в съботното издание на предаването ще е ексцентричната водеща на предаването на БНТ „Неделя Х 3” Мария Силвестър. Актрисата и модел ще отговаря на въпроси в типичните си екстравагантен стил и чувство за хумор.

В неделя Косьо и Играта ще разсъждават по темата „Безделници ли са младите в България?”. В анализа ще им помагат актьорът Борислав  Захариев, познат повече като Боби Турбото, ослепителната Теди Велинова, психологът Елена Кърпачева и блогърът Диди. Според последни проучвания България е на първо място в Европа по брой на млади хора, които не работят и не учат, а държавата губи 3 млрд. годишно от това. Виновни ли са родителите, че издържат децата си до 30-годишна възраст. Работата в страната ли е малко, или повечето младежи  искат да работят „шеф“. Това са само част от въпросите, които ще бъдат засегнати в предаването. 

В неделната вечер „Срещу новините” ще посрещне Рафи – харизматичния изпълнител, който победи в първия сезон на музикалното риалити „Х Фактор”. Бургазлията с арменски корени е живото доказателство, че не всички млади са безделници, а амбициозните таланти като него работят здраво за мечтите си.

 

Гледайте „Срещу новините” всяка събота и неделя от 19:00 часа, само по БНТ1!

 

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -