СРЪБСКАТА ЗВЕЗДА ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ в зала 1 на НДК.

- реклама -spot_img

СРЪБСКАТА ЗВЕЗДА ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ ПОСРЕЩНА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН С МЕЧТАНИЯ ПОДАРЪК

  Виртуозният изпълнител Желко Йоксимович отбеляза вчера своя 45-годишен юбилей в компанията на красивата си съпруга Йована Йоксимович и сина им Коста. Най-успешният глас на Балканите, който на 20 октомври ще представи в зала 1 на НДК своя въздействащ и изключително успешен спектакъл “DVA SVETA”, получи удивителен подарък – новината, че жена му е бременна с близнаци.

 Със специална вечеря в тесен семеен кръг, Желко сподели празника с любимите си хора в изисканата обстановка на най-луксозния ресторант в Белград “Frans”. В разкошната атмосфера, влюбената двойка отпразнува сбъдването на най-голямата им мечта – да имат голямо семейство.

 Звездният музикант признава, че новината за близнаците е огромна изненада, но всички са изключително развълнувани в очакване на събитието. Суперуспешният певец и композитор неведнъж е заявявал в интервюта, че ТВ водещата Йована е голямата му любов и муза на творческите му проекти.

  КОНЦЕРТЪТ НА ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ “DVA SVETA” е на 20 октомври 2017 г. в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билетите за спектакъла вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Цена на билетите: от 25 до 50 лева. Повече информация: https://www.facebook.com/events/494710884253246/

 

- реклама -spot_img