Спомени за Тодор Живков

- реклама -

 

спомени за Тодор Живков Остри реплики и спомени за Тодор Живков в

„Черешката на тортата”

  Следващата седмица в „Черешката на тортата” на масата за петима ще седнат певицата Йоана Захариева, водещата на „Най-добрата майка” – Ирина, най-добрият внук – Тодор Славков, най-добрата рима – Ицо Хазарта и най-добрата китара – Митко Кърнев. Остри реплики, сълзи и социалистически спомени са само част от съставките на предстоящия кулинарен домакин.

 Понеделник ще започне с тежка трапеза с мезета, пържоли, туршийка, домашно винце и ракийка… и леко скарване. Остри реплики ще се разменят още в първата вечер, а главни действащи лица ще бъдат домакинята Йоана и Тодор Славков. Дори красивите манекенки, които ще се грижат за комфорта на гостите, няма да могат да предотвратят конфликта между тях. Каква е причината те да се скарат, защо Йоана ще остане разочарована от приятел и какъв ще бъде финалът на вечерта, зрителите ще разберат в понеделник.

 

Във вторник ще последва изискана вечеря у Ирина, която ще се окаже истински кулинарен майстор. За страхотната сьомга и фондюто със сирена в кухнята ще й помага и Иван. Точно те обаче ще докажат, че комбинацията мъж и жена в кухнята може да бъде взривоопасна. Тя ще направи остра забележка, той ще се разсърди, а причината ще е всичко останало, но не и готвенето. Зрителите ще видят как Ицо Хазарта ще изхвърли алкохола и ще разберат какво представлява нетрадиционният десерт „булка и младоженец”?

 

В сряда, под пионерски строй, гостите ще тръгнат към кухнята на Тодор Славков, който само за ден ще преизпълни петилетката откъм готвене. Напълно в негов стил, той ще отговаря за пиенето, а негов приятел – за яденето. Изненадата на вечерта ще бъде изненада и за самия него, а за десерт една стара мечта на домакина ще стане реалност благодарение на Митко Кърнев.

Домакинството на Тодор Славков обаче ще се окаже само прелюдия към партийните спомени и времето на социализма, защото в четвъртък вечер китаристът на Д2 ще заведе гостите си не къде да е, а в истинската резиденция на Тодор Живков. Ще се окаже, че точно там внукът му никога не е стъпвал. Митко Кърнев ще приготви вечеря не само с най-добрия си приятел, но и с помощта на жителите на село Богослов. Гостите ще бъдат повече от очаровани, а изненадата направо ще ги разплаче.

 

Сълзи ще се леят и в последната вечер, когато ще рапира Ицо Хазарта. Той обаче ще се окаже неподозиран талант в кухнята. Зрителите ще видят какво може да просълзи Тодор Славков и как той може да просълзи гостите. Накрая

всички ще си поплачат, за най-голяма изненада на домакина Ицо.

- реклама -