СПИСАНИЕ ЕВА

- реклама -

Йорданка Фандъкова начело на новия брой на сп. ЕВА

 

  Първата дама на София е начело на новия брой на сп. ЕВА. В месеца, в който Йорданка Фандъкова празнува своя юбилей, списанието прави портрет на жената, в чийто ръце е поверена столицата на страната.

Какъв е пътят от училището до кметския пост и какво не знаем за човека, който стои зад титлата „градоначалник” на милионния град? За някои тя е кметът на София, за други обаче ще си остане „госпожата” и любим директор на Втора немска гимназия. Кой й помага в решението да приеме поканата на Бойко Борисов, каква е първата й реакция, когато научава за коварната болест, и къде намира сили за борбата с нея? Приличат ли си и по какво с града, който ръководи? Пред сп. ЕВА Йорданка Фандъкова признава, че в колата си винаги има диск на Металика, цигарата е нейното малко бягство, дъщеря й – нейният верен съветник по стил, а детската мечта – да бъде космонавт. Семейството винаги ще бъде най-важният приоритет, а вечният стремеж – да се прави добро винаги и навсякъде.

 

В новия брой на сп. ЕВА читателите ще разберат и какви са личните истории на дъщерите на трима големи българи – кап. Георги Георгиев, Христо Стоичков и Христо Проданов. В ексклузивно интервю – латексовата жена, която е хитова модна атракция на всички модни събития в Лондон и чието лице никой никога не е виждал. Каква е историята на Мариса Беренсон, модел и модна икона на 70-те г. на миналия век, как духът на Китай влезе в българско село и защо Вера Тинкова, шефка на модна агенция Ексграунд, от заклет бохем и чревоугодник премина към здравословния начин на живот?

 

- реклама -