Специален диамант награда за човек от публиката

“Денис и приятели”

 

Утре вечер един от най-верните зрители в студиото на предаването  “Денис и приятели” ще спечели истински диамант. Щастливецът ще бъде избран по време на традиционното „късане” на календара в края на предаването.

Скъпоценният камък е предоставен лично от Мартин Кутнер – представител на една от най-големите фирми за внос и продажби на скъпоценни камъни в България. По време на гостуването си в студиото той ще покаже редица бижута изработени от брилянти и други скъпоценни и полу-скъпоценни камъни и ще разкаже подробности за бизнеса с диаманти в България и технологията за добив на най-желаните камъни в света. Той ще даде отговор и на въпроса защо диамантите са най-добрият приятел на жената.

Зрителите на “Денис и приятели” ще видят и ексклузивни кадри от първата по рода си изложба на скъпоценни камъни в единствения шоурум за диаманти у нас на ул. „Николай Хайтов”.

Освен Мартин Кутнер, специални гости на предаването ще бъдат певицата Нели Петкова, организаторът на София Рокс 2012 – Петър Петров и група Bluba Lu.

 

Гледайте „Денис и приятели” тази сряда, 6 юни от 23:00ч.

само по БНТ1!

 

 

Start typing and press Enter to search