Спенс и Дичо заедно…

- реклама -spot_img

Фотография: kirovisuals.com
Фотография: kirovisuals.com

Спенс и Дичо заедно в „този комерсиален свят”

Спенс и Дичо подгряват за лятото с „комерсиален” сингъл, както самите те пеят в припева на съвместното им парче „Цял живот“. Музиката е на Спенс, който преди година пише и текста, а негов приятел изпява рефрена. Дълго време Спенс търси точния човек, който да се включи в парчето и го намира в лицето на Дичо. Автор на аранжимента е Георги Георгиев, по-известен като Гошо Малкия от Лошите.
„Хората трябва да се заслушат внимателно в песента, за да я разберат“, споделя Спенс и продължава – „но се съмнявам, че много ще си направят труда да се постараят, за съжаление. Парчето звучи лятно, Дичката е уникален изпълнител и се включи на място, бийта също зарибява. Благодаря на Жени от балет Нова, че се включи в главната роля във видеото, което снимахме два дни, и което си има своя собствена история. Режисьор е Виктор Антонов – Рик, а оператор Радо Гочев. Човек освен, че трябва да слуша внимателно, трябва и да гледа клипа”.
Спенс е едно от най-големите имена в българския хип-хоп, като през последните години освен като рапър се изявява и като продуценти и организатор на Freestyle Battle Series и Рап занималня. В моменте с пълна сила тече трети успешен сезон на Freestyle Battles, който ще приключи с грандиозен финал на 15-ти август в клуб Oxygen, Слънчев Бряг.

- реклама -spot_img