София Филм Фест

- реклама -
N-JOY, Z-Rock и Jazz FM ще раздадат на слушатели 30 билета за топ заглавия от програмата на

16 международен София Филм Фест

 

До 16 март (петък) в тематични игри N-JOY, Z-Rock и Jazz FM ще раздадат на слушатели 30 билета за топ заглавСофия Филм Фестия от програмата на 16 международен София Филм Фест. Печелившите слушатели  ще имат възможността да гледат безплатно „Испания”, „Парад”, „Размяната”, „Портрет по здрач”, „Кеят” и други.

 Всеки делничен ден в периода на играта в предаването „Приятно разсеяни с Деси” в ефира на радио N-JOY слушателите ще могат да чуят въпроса за участие. Верен отговор, изпратен на igra@njoybg.com, дава възможност на любителите на киното да спечелят покана за интригуващ филм от 16-тото издание на София Филм Фест. Имената на късметлиите ще бъдат изтегляни на живо в ефир в края на предаването.

Въпрос към киноманите ще прозвучава в предаването „Голият обяд” в ефира на Z-Rock. В края на предаването жребий между всички верни отговори, изпратени на film@zrockbg.com, ще определя печелившите.

Jazz FM радио ще заложи на ентуасиазма и бързата реакция на слушателите. Първият, който се включи на редакционния телефон в рамките на играта ще печели наградата в ефира на радиото.

- реклама -