Sofia Rocks

- реклама -

Слушатели на Z-Rock печелят билети за фестивала Sofia Rocks

Късметлиите от новата игра на рок радиото на България ще слушат на живо легендите

 Guns N’Roses

В новата игра на рок радиото на БългарияZ-Rock слушателите имат възможност да спечелят билет за едно от най-очакваните събития това лято – фестивалът Sofia Rocks. Петима късметлии ще грабнат билет за събитието на 7 и 8 юли в София и ще слушат на живо култовата американска рок група Guns N’ Roses, която ще пристигне за първи път в България за участието си в Sofia Rocks. За първи концерт пред българските фенове в рамките на фестивала идват и алтърнатив метъл бандата Godsmack и легендата на пънка Иги Поп и неговата група – Iggy and the Stooges.

В третото поредно издание на Sofia Rocks истинските фенове ще гледат на живо и Trivium, Clawfinger, Heaven Shall Burn, Scar Symmetry, Sweet Savage, Within Temptation, Kaiser Chiefs, Ugly Kid Joe и Lou Gramm Band.

За да имат шанса да спечелят билет за фестивала Sofia Rocks от Z-Rock, слушателите трябва да изпратят верен отговор на дневния въпрос в играта на radio@zrockbg.com. Жребият за билетите ще се тегли всеки делничен ден до 18 май включително на живо в ефира на Z-Rock в предаването HiJack Show с водещ Краси Москов, точно в 17:30 часа.

Скоро възможност да спечелят билет за фестивала Sofia Rocks ще имат и слушателите на радио N-JOY.

- реклама -