Слушатели канят таланти в ефира на радио N-JOY

Слушатели канят таланти в ефира на радио N-JOY

Слушатели канят таланти в ефира на радио N-JOYХитовото шоу „България търси талант“ завладява и радио ефира с много изненади за слушателите

Слушатели ще имат уникалния шанс да канят в ефира на радио N-JOY участници от хитовото шоу „България търси талант“. От 14 април талантите ще се изявяват по време на предавания на живо по bTV. Всяка седмица, от вторник до четвъртък, в специална анкета на www.njoy.bg, слушателите ще могат да гласуват за участниците, които са успели да спрат дъха им с изпълненията си.

Всеки петък, талантът, получил най-много гласове, ще гостува на живо в ефира на радио N-JOY в предаването „Следобедното шоу с Гери“. В интригуващи интервюта, феновете ще научават повече любопитни факти за живота на талантите. Петима от гласувалите на www.njoybg ще преживеят вълнуващи емоции по време на живото предаване на „България търси талант“ с двойни билети от радио N-JOY.

За да разкрие подробности около новия етап на „България търси талант“ в студиото на радио N-JOY гостува водещата на шоуто Мария Силвестър. В много усмихнат разговор тя разказа, че предстоят истински вълнуващи моменти в двучасови предавания на живо всеки понеделник и четвъртък по bTV. Мария разкри също, че участниците я провокират да установи докъде може да стигне самата тя, наблюдавайки толкова много хора с различни таланти. Цялото интервю можете да чуете отново в понеделник, 14 април, в „Следобедното шоу с Гери“ в ефира на радио N-JOY.

- Advertisement -