СИНЪТ НА CECA С КНИГА ЗА УБИЙСТВОТО НА БАЩА МУ АРКАН

Picture_CecaСИНЪТ НА CECA С КНИГА ЗА УБИЙСТВОТО НА БАЩА МУ АРКАН

Синът на най-известната балканска изпълнителка Цеца Ражнатович и вече покойния ѝ съпруг Желко Ражнатович-Аркан, подготвя книга за убийството на баща му. Тя ще бъде факт съвсем скоро, като в нея много точно ще бъдат упоменати имената на всички замесени.

„Слободан Милошевич не е убил баща ми. От петимата отговорни за убийството – един е в затвора, един беше в затвора, третият е извън страната, четвъртият се самоуби, а петият е в пенсия. “, са думите на Воин Ражнатович, цитиран от сръбско електронно издание.
Майка му застава твърдо зад него и неговото начинание, като Воин добавя, че не търси отмъщение, а напротив, иска истината и справедливостта да излязат наяве. Аркан беше прострелян на 15 януари 2000 година в Белград и тогава сръбските медии съобщиха, че е убит от Слободан Милошевич

Напомняме ви, че на 7 ноември сръбската изпълнителка ще пристигне в България за своя най-мащабен концерт, правен някога извън територията на нейната родина. CECA e потвърдила, че ще пристигне у нас заедно със двете си деца и с 14 от най-добрите сръбски музиканти.

„Майката на нацията“, както я наричат в Сърбия, ще представи на българска земя най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес. „Poziv“, „Zuto Pile“, „Maskarada“, „Beograd“, „Lepi grome moj”, „Zabranjeni grad”, „Gore od ljubavi“, „Lepotan”, „Tacno je”, „Rasulo“ са само част от всичко, което ще може да чуете в зала „Арена Армеец“.

Датата е 7 ноември, а мястото – столичната зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro и Eventim на цени от 20 до 55 лева.