Siemens и Linkin Park работят съвместно

- реклама -

Siemens

Siemens и Linkin Park работят съвместно за устойчиво енергоснабдяване

• Сътрудничеството подпомага инициативата Power the World
• Мултимедийно шоу на турнето на групата в Германия, Австрия и Швейцария

Където и да изнася концерти, американската рок група Linkin Park радва публиката с въздействащите си песни. В рамките на съвместна инициатива със Siemens суперзвездите вече ще зареждат публиката със своите изпълнения за устойчиво енергоснабдяване. Шестимата членове на групата ще използват турнето си в Германия, Австрия и Швейцария в съвместна кампания със Siemens, за да изразят ясно послание, подкрепено от Power the World. В Европа и по-специално в Германия вятърната енергия допринася значително за устойчивостта на енергоснабдяването.

Около 1,3 милиарда души или 20 на сто от световното население нямат достъп до електричество. Ето защо ООН стартира инициатива и обяви периода от 2014 до 2024 г. за „Десетилетие на устойчивата енергия за всички“. Една от мисиите на Power the World е да подпомага генералния секретар на ООН Бан Ки-мун за намирането на устойчиви енергийни решения по целия свят.

По време на турнето на Linkin Park в единадесет града от 3 до 20 ноември 2014 г. „енергийна кабина“ – специално оборудван мултимедиен контейнер на Siemens, Linkin Park и Warner Music – ще насочва вниманието на посетителите към инициативата Power the World. В кабината мултимедийно шоу ще повишава осведомеността относно факта, че в много райони на планетата хората не разполагат с електричество. Така ще се насърчават посетителите да научат повече и да дадат своя принос. Феновете ще могат и да се снимат в контейнера. Заснетите в него снимки преди концерта ще бъдат показани като част от предварителното шоу и томболата, в която участниците могат да спечелят специално Linkin Park издание на e-Smart. Посетителите ще могат да научат повече и за Power the World в кратък клип преди концерта.

Siemens и Linkin Park си сътрудничат за Power the World
Снимката показва „енергийната кабина“ – специално оборудван мултимедиен контейнер на Siemens, Linkin Park и Warner Music. По време на турнето на Linkin Park в единадесет града от 3 до 20 ноември 2014 г. кабината ще насочва вниманието на посетителите към Power the World.

- реклама -