ШОУ С МАСКИ В НОВОГОДИШНАТА НОЩ

- реклама -

                                                                                   

„СЦЕНА ПОД ЗВЕЗДИТЕ” – 

ШОУ С МАСКИ В НОВОГОДИШНАТА НОЩ

             За 14-ти пореден път Българската национална телевизия и Столична община отново ще посрещнат Новата 2013г. с празничен концерт-спектакъл на площад „Княз Александър І”. „Сцена под звездите” ще се превърне в карнавал с маски и костюми, ще има атрактивно огнено шоу, циркови изпълнения и ди джей ревю. Няма да липсват ефектна впечатляваща заря, светлинни ефекти, много изненади и награди.

            Богата музикална програма е поверена на любими наши музикални звезди: фюжън групата „АКАГА”, неоспоримия хитмейкър Графа, прекрасната гранд дама на българската популярна песен Йорданка Христова, новите идоли на най-младото поколение Рафи, Богомил, Ангел и Мойсей, професионалистите от „Берковската духова музика, един от най-обичаните гласове в нашия фолклор Гуна Иванова, чаровницата Ирина Флорин, ди джей Станчо и Ray Bon, балет „Веда Джуниър”, фолклорен танцов ансамбъл „София 6” и школа за атракционни изкуства към Двореца на децата и Маг Айвън – участник в цирковата Евровизия, Женева 2012.

            Шоуто ще започне в 22.00 ч. на 31-ви декември и продължи до 01.00 ч. на 1-ви януари. „Домакини” на празника ще бъдат Мария Силвестър, Александър Сано, Силвестър Силвестров. Те ще се погрижат за празничното настроение, хумор и динамика в цялостното внушение на шоуто, за да се превърне новогодишната нощ в едно незабравимо преживяване.

            Концерт-спектакълът на БНТ и Столична община доказа през годините, че обединява хората като истински европейци – да бъдат заедно, да споделят радостта и да се забавляват с хиляди познати и непознати. Какво по-хубаво от веселото и ведро изпращане на старата и посрещане на новата година – магията на „Сцена под звездите” в новогодишната нощ.

 

 

- реклама -