Шестия епизод на „Отплата”

- реклама -spot_img

Шестия епизод на „Отплата” Александър Георгиев събира ударна банда

в шестия епизод на „Отплата”

  

Отмъстителят набелязва следващите си жертви, сред които е дъщерята на неговия най-голям враг – бизнесменът Атанас Димитров

В шестия епизод на криминалната драма „Отплата” Александър Георгиев (в ролята Велислав Павлов) събира група съмишленици, с чиято помощ ще търси възмездие за причинената му несправедливост. Ексцентричният актьор Валентин (в ролята Стефан. А Щерев), хакерът Краси (в ролята Ивайло Драгиев) и техничарят Калчо (в ролята Пламен Пеев) ще бъдат официално привлечени към каузата на отмъстителя. Всеки един от тях е изключително обигран в своята специалност и е готов да рискува докрай. Към мъжката компания ще се присъедини и една красива дама – изкусителката Десислава (в ролята Ива Янкулова).

В следващата серия на криминалната драма Александър набелязва основните си жертви. Сред тях е и дъщерята на неговия най-голям враг – Атанас Димитров, причинил катастрофата в района “Kамбаните” през 2004 година. Александър ще се опита да спечели вниманието на Анна Димитрова (в ролята Стефания Кочева), за да използва отношенията си с нея за целите на плана си по-нататък. Той ще намери начин тя също да плати за стореното от баща й, защото в неговия свят на отмъщение, не съществуват невинни жертви.

 

Как е решил да действа този път отмъстителят и какви ще бъдат първите задачи на бандата на екрана, зрителите ще разберат този вторник, 10 април, от 21.00 ч.

 

- реклама -spot_img