СЕСА с нов горещ и провокативен клип

- реклама -spot_img

СЕСА с нов горещ и провокативен клип

Пищната сръбска дива, която подготвя впечатляващо шоу за 21 август в Несебър, зарадва своите фенове с ново провокативно видео към песента “Dobro sam prosla”, част от последния албум на СЕСА – „Poziv”. Певицата отдавна обещава на почитателите си нов клип и сега определено е надминала очакванията им с високобюджетна продукция и нов аранжимент на хитовото й парче.

Горещите сцени, дело на режисьора Милош Надаждин, са заснети по време на престоя на звездата в Тайланд. В сюжета умишлено е търсен ефектът, да не си прилича с предходните видеоклипове на СЕСА, а да има сценарии и развръзка. Относно предизвикателните кадри певицата споделя, че образът на невярната жена от видеото и е напълно непознат. Примата на сръбската музика признава също, че не одобрява изневярата и никога не е била в подобна ситуация.

„Радвам се, че успяхме да пренесем позитивната енергия, която преобладаваше по време на снимките. Изключително съм щастлива, че видеото се харесва от феновете, защото за мен тяхното мнение е от най-голямо значение.“ – коментира СЕСА.

По всичко личи, че новият клип на сръбската дива се харесва от публиката, след като за 3 дни събра рекордните 200 000 гледания в сайта за видеосподеляне – YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=OWqdEdPYaAQ

 

Концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30  до 50 лева.

- реклама -spot_img