ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ПО НАСЛЕДСТВО

- реклама -

Иван и АндрейВ първата част на големия неделен “Сблъсък”  гостуваха телевизионната водеща Мартина Вачкова и нейната майка Силвия.

 Те коментираха трусовете в обществото, общонационалните протести и падането на правителството на Бойко Борисов.

 Съпругата на покойния Григор Вачков смята, че ако беше жив, на големият актьор щеше да му е много мъчно да види държавата и сънародниците си в подобно положение. Според нея е важно да се възпитават ценности у подрастващите, за да може те да движат обществото напред, когато пораснат.

 Марта Вачкова се солидаризира с тезата на нейната майка. Със съжаление призна, че днешните протести изглеждат обречени, за разлика от митингите през 90-те години, когато хората по площадите сякаш са се обичали и са били изпълнени с надежда, която днес е изчезнала. 

 Аз не виждам едно усмихнато и озарено лице, коментира Марта. Преди носехме свещи и цветя по площадите, а днес хората имат камъни в джобовете, допълни тя.

 “Ако някой живее с чувството, че на днешните хора им е по-леко, той направо не е добре. На днешните хора им става все по-тежко и по-тежко, защото изчезва моралът, изчезват критериите”, каза още телевизионната водеща.

 Силвия и Марта Вачкови се върнаха към спомените си за големия актьор Григор Вачков. Именно от него Марта наследила прекрасното си чувство за хумор, ведрия поглед към живота и нравствените си ценности.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -