Какво се случи в Сблъсък?

- реклама -

СблъсъкДен след женския празник 8-ми март, “Сблъсък” ядоса нежната половина от човечеството с въпроса “За или против жените шофьори?”. Фолкпевицата Пепа и дизайнерката Албена Александрова защитиха професионализма на жените на пътя срещу тандема в другия ъгъл – журналистът Крум Савов и актьорът Емил Емилов. Според Иван “най-хубавият подарък, който можете да поднесете на жена си, е кола от Англия – като е с обратен волан има шанс да кара в правилната посока”.

 Андрей, на свой ред заяви от името на екранното дуо, че те харесват жените. “Особено в исторически план всички дами са достойни за уважение, защото са нямали право да гласуват и така са дали тласък на еволюцията”. Водещият добави, че “ако обичаш наистина жена си и искаш да й купиш кола, трябва да й вземеш джип. Така или иначе ще се блъска, поне да е с тонове желязо”.

 Крум Савов беше на мнението, че жената е като дете, на което не трябва да му се дава повече от това да върти геврече и да вика “буууу”. А на мнението, че жената може да кара перфектно и то докато говори по телефона с майка си и си скубе веждитe в огледалото, е фолк певицата Пепа.

 Все пак Крум Савов категорично надделя в първи рунд. На ринга бяха трима мъже срещу Пепа, но и тя се държа достойно. Крум твърдеше, че “автоматикът бил измислен заради жените, за да не им се налага да бъркат скоростите”. Според него, 95 % от мъжете са добри шофьори, докато същият процент жени на пътя изобщо не виждат какво става извън огледалото за гримиране, не знаят къде е ляво и къде е дясно, а освен това нямали пространствена памет.

 Според Пепа, жените са по-добри шофьори, защото едновременно могат да шофират, да се гримират и да говорят по телефона. Тя е категорична, че добрият шофьор е този, който кара внимателно. “Жената шофьор е като пиян таксиджия на мотор”, заключи Крум Савов.

Във втори рунд дойде подкреплението в лицето на актьора Емил Емилов и дизайнерката Албена Александрова, според която “мъжете избиват комплекси на пътя”. Според Емилов, обаче “жените нямат рефлексите на мъжете-шофьори, много по-лесно губят контрол над ситуацията и ако веднъж нещо сбъркат на пътя – това води след себе си лавина от грешки”. Мъжете цитираха и проучване на института “Джон Хопкинс”, според което жените катастрофират по-често, но с по-леки катастрофи.

Спорът достигна кулминацията си, когато Иво Танев си намисли смешка. На финала се включи и асистентката Мария, която рязко пусна табелата и тропна с крак на ринга с думите: “Аз съм убедена, че жените карат много по-внимателно!” Тя попита Крум Савов и Емил Eмилов, щом жените са толкова лоши шофьорки, защо статистически големите катастрофи почти винаги се правят от мъже?” Мъжете обясниха с равен тон, че вероятно в дъното стои поне една жена, “която дава десен мигач, а завива наляво”.

 
ТЕМАТА УТРЕ: ПО-ТРУДНО ЛИ Е ДА СИ МЛАД ДНЕС В БЪЛГАРИЯ? – ВИДЕО

В неделя Гомелият «Сблъсък» ще зададе този сериозен въпрос на нашето съвремие. В единия ъгъл ще бъдат IT мениджърът Ангел Славчев и юристът Кристиян Гьошев, които категорично заявяват, че е по-трудно. В срещуположния ъгъл ще се опитат да ги опровергаят двама продуценти Мартин Захариев и Меги Савова. Преди началото на лютия спор в студиото ще гостуват Марта Вачкова и майка й Силвия Вачкова, а във финалната трета част на Големия “Сблъсък” ще видите колоритния художник Папа Жан.

Навийте си часовниците за 8 часа сутринта, за да дадете старт на един смислен уикенд. Можете да гласувате “ЗА” или “ПРОТИВ” в анкетата на нашата страница в социалната мрежа Фейсбук: https://www.facebook.com/sblusuk

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Гледайте култовото ток шоу Сблъсък в ефира на ТВ7 в събота и неделя от 8 до 9 сутринта!

Сблъсък 2

- реклама -