Съвети и предложения за креативни и уникални пожелания за рождени и именни дни

Всички ще се съгласите, че рожденият ден е най-значимият повод за празнуване в живота на човек. И тъй като ние – българите – сме истински късметлии, всеки от нас има не един, а два лични празника в годината. Сетихте ли се какво имаме в предвид? Точно така – именния ден.

В този ред на мисли, няма нищо по-мило и трогващо да добавим картичка с персонално пожелание към подаръка за любимия човек, роднина или приятел. Едно оригинално пожелание в няколко (добре подбрани) думи, казващи „Честит рожден ден“ или „Честит имен ден“, безспорно може да оправи деня на всекиго!

Всичко дотук звучи чудесно, нали така? Само че забравяме една подробност – много от нас не разполагат с тази екстремална креативност, за да надписват картички с оригинални пожелания за мъже и жени, всяка година…и то не за един, а за много хора. Точно тогава, те се обръщат за помощ към Гугъл, който блика от предложения, но малко от тях са наистина стойностни и интересни.

За тази цел, екипът на Saveti.bg изработиха голям брой креативни и забавни картички за рожден ден, които може да си свалите директно и безплатно от сайта. Те са с уникални, авторски пожелания и дизайн, създадени с мисъл за хората, които ще ги получат.

За да ви улеснят с намирането, картичките са разделение на няколко категории:

  • За мъж
  • За жена
  • Забавни картички
  • За пътешественици

Ето и няколко допълнителни важни съвети при избора на пожелание, което да напишете на картичка за рожден или имен ден:

  • Замислете се за характера на човека, към който ще е адресирана картичката (дали притежава завидно чувство за хумор; дали обича цветя и други).
  • Помнете: римите далеч не са най-важното, когато става дума за пожелание към обичен човек. Важно е да предадете емоцията, облечена в думи, както и да покажете на човека какво означава той/тя за вас.
  • Уверете се, че в пожеланието няма нищо, което би обидило или засегнало празнуващия/празнуващата.

Затруднени сте да намерите креативни пожелания за имен ден? Защо не погледнете какво са ви подготвили авторите на Saveti.bg тук?

- Advertisement -