САНОТО ПРИПОМНЯ КУЛТОВИ ФРАЗИ ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО

_MG_2361Вълнуващи срещи и сълзи от щастие в третия епизод на

„Най-хубавите години от нашия живот”

 И до днес се помнят редица култови фрази от близкото минало като тази „Човекът е главна фигура в животновъдството!”. Лозунгите от миналото са истински забавни от дистанцията на времето, когато са поднесени с хумор и чар. Именно това ще направи Александър Сано в шоуто „Най-хубавите години от нашия живот”. Кои лозунги ще си спомни и водещият Владимир Пенев, в отговор на предизивкателството, ще разберем тази сряда точно в 21 часа по БНТ1.

 Всички фенове на реалити формат активно могат да се включат по темата и във Фейсбук страницата на предаването, където ще стартира открита надпревара за забавни и оригинални лозунги. Десет човека, от участвалите в дискусията, ще бъдат избрани чрез томбола и поканени да гледат на живо „Най-хубавите години от нашия живот”.

 В третия епизод на реалити формата на БНТ1 едно срещу друго застават следвоенните петдесет и ярките седемдесет години на миналия век. На сцената отново ще излязат множество от звезди, за да припомнят емблематични за тези две десетилетия песни. Младата звезда Нора ще запее песента на легендарната Леа Иванова „Чико от Порто Рико”. Стефка Берова ще ни върне романтиката със „Семеен спомен за Поморие”. Ще видите и танци на десетилетията, рокендрол от Цецо Елвиса и танцьорите от Денс Академи.  Песента „Вървят ли двама” от филма „Козият рог”, която от години разплаква българската публика, ще прозвучи отново с безупречното изпълнение на Мария Илиева. Една от най-красивите песни от 50-те „Замълчи, замълчи” пък ще бъде изпята от самата Мими Николова.

Голямата звезда на българското кино Гинка Станчева ще озари с усмивката си сцената на шоуто и ще разкрие любопитни истории от кухнята на филмовите площадки. А честта на 70-те ще защитава неповторимият Никола Анастасов.

 Сценаристите на „Най-хубавите години от нашия живот” са подготвили наистина вълнуваща среща с една жена, която наричат „царицата” на руския романс. Тя завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ и известно време работи като актриса, но съдбата й се оказва друга. Тя е живата легенда на българската естрада, защото такава просто не съществува преди тя да запее. Зрителите на шоуто ще видят сълзи от радост, когато тази велика певица застава на сцената до две от най-добрите си ученички – Маргарита Хранова и Мими Иванова.

 

 Гледайте „Най-хубавите години от нашия живот” всяка сряда от 21:00 часа само по БНТ1!

- Advertisement -