Съдебен спор

- реклама -

nova_tv_logo-200x200„Съдебен спор” отбелязва 100-тния си юбилей в ефира

на Нова ТВ

 

Счупена камера и побой над екипа на предаването в юбилейния епизод тази неделя

 

 Водещата Нанаи предаването „Съдебен спор” ще продължат да бъдат част от уикенд програмата на Нова ТВ и да вълнуват и провокират зрителите. Всяка неделя от 11.00 ч. предаването ще ни пренася в съдебната зала, за да ни среща с различни житейски истории и крайно противоположни позиции.

 Първият за тази година епизод ще отбележи изключително важен юбилей – тази неделя, 13 януари, ще бъде излъчено 100-то издание в ефира на Нова ТВ. „Сто епизода са не само показателни за успеха на формата, но едновременно с това са и голяма отговорност. Ще продължим да даваме всичко от себе си, за да оправдаем това зрителско доверие”, коментира главният редактор Жоро Игнатов.

 Юбилейният стотен епизод ще ни срещне и с две нови лица, които ще виждаме в съдебната зала през новата година. Това са двамата нови съдии в лицето на Иван Сотиров и Ирена Александрова. Първият има зад гърба си 30-годишен юридически опит и е бил началник на отдел „Приемна” в Президентството по времето на д-р Жельо Желев. Ирена Александрова е държавен нотариус и районен съдия във Видин с 21-годишен опит. Именно те двамата ще взимат финалните решения и ще помагат на зрителите да определят своята позиция в спора.

 Първото за тази година издание на „Съдебен спор” ще изправи една срещу друга майка и дъщеря от Велинград. По време на репортажа мъжът, с когото дъщерята живее на семейни начала, се нахвърля с юмруци върху главния редактор Жоро Игнатов и оператора на предаването. Резултатът е счупена камера и леки телесни повреди, нанесени на екипа на предаването. Веднага след случилото се извършителят е задържан от полицията за 24 часа и срещу него е образувано бързо производство. Какво се случва по време на инцидента и как завършва съдебният спор, ще разберем тази неделя в „Съдебен спор”, от 11.00 ч. по Нова ТВ.

 „Съдебен спор” – всяка неделя от 11.00 ч. в ефира на Нова ТВ.

 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -