Съдебен спор

- реклама -

Двойна порция „Съдебен спор” в ефира на Нова ТВ

 От тази събота предаването събира противоположни гледни точки  всяка събота и неделя от 11 часа

 Двойна порция горещи спорове и казуси, директно от съдебната зала, ще предлага ефира на Нова ТВ от предстоящия уикенд, а причината за това е предаването с най-много провокативни теми и разтърсващи истории – „Съдебен спор”. От тази събота, 09 март, водещата Нана ще посреща своите гости в ефира на Нова ТВ и в двата почивни дни от седмицата, като зрителите могат да следят най-интересните истории всяка събота и неделя, точно в 11 часа.

 „Съдебен спор”  винаги е провокирал търсенето на справедливост. Всеки един ищец се обръща към нас със своята гледна точка, но важното е, че тези съдби не са единични. Историите в предаването са тези на съвременните хора – семейства, приятели, колеги… Нашата амбиция е да покажем повече от тях, във всички техни нюанси” – коментира главният редактор на предаването Жоро Игнатов.

Предстоящият съботен епизод на предаването, 107-ми подред,  ще ни срещне със семейство от село Градинарово, а героят на екрана иска да отнеме родителските права над детето от съпругата си. По време на снимките самият той, заедно с редактора Жоро Игнатов, са нападнати от тъщата, като тя се опитва да изгони екипа с клони и тухли. В неделя, в епизод номер 108, в съдебната зала ще се чуе заканата „Плати или ще ти запаля къщата”, а главен герой на екрана е жена от град Варна.

От предстоящата събота промени в уикенд програмата на Нова ТВ настъпват и по отношение на още ключови проекти. В първия почивен ден от седмицата публицистичното предаване „България говори” и водещият Константин Вълков ще представят най-актуалните гости и теми половин час по-рано, точно в 09.00 часа сутринта. Преди тях, от 8.00 до 09.00 часа и в двата дни от уикенда зрителите могат да се събуждат с водещата Мира Иванова и „Събуди се”.

Светското предаване в ефира на Нова ТВ „Студио VIP” променя своя ден и час на излъчване, като от този петък Нели Атанасова, Мон Дьо и Ива Софиянска ще представят най-бляскавите новини от шоубизнеса в най-горещото време от седмицата –  всяка петък вечер, от 23.45 часа.

„Съдебен спор” – всяка събота и неделя от 11.00 ч. по Нова ТВ

 „България говори” – всяка събота от 9.00 часа по Нова ТВ

 Събуди се” – всяка събота и неделя от 08.00 часа по Нова ТВ

 „Студио VIP – всеки петък, от 23.45 часа по Нова ТВ

 

 нова тв

 

 

- реклама -