„Събуди се”, „Специалистите” и „Бон Апети”

- реклама -

Нова ТВ в събота: джаз с Милица Гладнишка,
здравни съвети и вкусно обедно меню

Актрисата Милица Гладнишка, полезни съвети за духа и тялото, както и рецепта за страхотен съботен обяд ще дадат усмихнат и енергичен старт на уикенда тази събота в ефира на Нова ТВ. За това, още от сутринта на деня, ще се погрижат предаванията „Събуди се”, „Специалистите” и „Бон Апети”.

Точно в 8.00 ч. денят ще започне с водещата Мирослава Иванова и „Събуди се”. На екрана ще видим актрисата Милица Гладнишка в едно интервю за нейния образ между етажната собственичка Мими и джаз изпълнителка на музикалната сцена. В рубриката „В първо лице” водещата ще разговаря с Татяна Дончева за дискусиите около инициирания от БСП референдум за „Белене”. В „Темата на седмицата” екипът на предаването ще ни срещне с баба Петра от Крън, която ще коментира увеличението на пенсиите. Темата ще намери своето своеобразно продължение и в рубриката „Нокаут”, където Васил Иванов ще изправи един срещу друг икономиста Владимир Каролев и синдикалиста Иван Кокалов в спор по въпроса „Беден ли е наистина българинът”

Веднага след „Събуди се”, от 09.30 ч., темата в „Специалистите” ще бъде свързана с критическата възраст при жените и мъжете, здравните въпроси за особеностите на този процес и алтернативните начини за по-лекото му приемане. В духовната част на екрана зрителите ще разберат интересни факти за прераждането и ще научат любопитен ритуал по гледане на кафе.

Финал на телевизионния полуден, точно по обяд, ще постави кулинарното предаване „Бон Апети”. Точно в 11.30 часа неговите чаровни водещи Лора и Стоян ще разкрият трикове за съхранението на подправките в кухнята, заедно с предложение за едно истинско домашно уикенд меню. За съботната трапеза двамата ще предложат мусака с патладжани и пилешко месо, а за сладък завършек на семейния обяд почитателите на добрата кухня ще бъдат изненадани с апетитни карамелени банички.

- реклама -