Събуди се

- реклама -

Събуди сеСтудентски празник и рок в „Събуди се”

 

Тази събота и неделя предаването „Събуди се” отбелязва празника на всички студенти с много музика, настроение и гости. Навръх 8-ми декември, в ефира спомени от студентските години ще споделят лицата на Нова ТВ, a по-късно, с директен репортаж в предаването ще се включи Георги Георгиев. Във вихъра на купона, на гости на студентите в столичните общежития, той ще потърси истината за  Студентски град – люлка на образованието или българският Лас Вегас.

Поверително и лично,  в студиото на предаването Мирослава Иванова ще разговаря  с водещия на Новините на Нова Николай Дойнов.

 Гост на водещата „В първо лице” в събота ще бъде и лидерът на ДСБ Иван Костов, а по-късно, в рубриката „Нокаут” с Васил Иванов зрителите ще станат свидетели на разговор на висок тон между Ангел Джамбазки и Огнян Исаев по темата има ли обратна дискриминация в България.

 Напрежението в неделния ефир е високо, а за своите рок подвизи ще разкаже репортерът на Нова ТВ Иван Черкезов, който пътува надлъж и шир по света, за да среща българската публика с титани като Бон Джоуви и барабаниста на „Куин” Роджър Тейлър. В предаването ще видим  и победителят в музикалното шоу „X Factor” Рафи, който съвсем нaскоро  получи приз от своя роден град – „Бург на годината”.

 Във втория ден от уикенда екипът на „Събуди се” отбелязва и 20-ия рожден ден на SMS – а, а по-късно писателката Александра Уитакър споделя как е дошла по бизнес в България за няколко дни, а българският език й направил силно впечатление. Тя ще разкаже за първите уроци по български и също защо смята именно него за езика на любовта.

 

„Събуди се” – всяка събота и неделя от 08.00 до 09.30 ч. по Нова ТВ 

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -