Събуди се

- реклама -

Стефка Костадинова тази събота в „Събуди се”

 

Световната рекордьорка Стефка Костадинова е специален гост на предаването „Събуди се” тази събота. Пред Мирослава Иванова тя ще сподели как се чувства броени дни, след като бе избрана за учредител в атлетическата “Зала на славата”, а по този начин застана до световни имена като Карл Луис, лорд Себастиан Коу, Сергей Бубка, Алберто Хуанторена и много други. И още – какво са 25 години на върха, след като точно толкова време спортистката оглавява световната ранглиста в скок на височина с 209 cm.

В „Нокаут” топжурналистът Васил Иванов поставя темата „Има ли обратна дискриминация в България?” – по нея ще дискутират Ангел Джамбазки срещу Огнян Исаев.

 В предаването ни очаква и отговор на въпроса защо безработните в предпенсионна възраст стават все повече, както и една лична история, позицията на институциите и политиците по проблема. Гост в рубриката „В първо лице” е проф. Александър Чирков, който ще отговори на въпросите за липсващата здравна реформа, спада на доверие в ГЕРБ, разделите в десницата и равносметката от прехода дотук.

 Неделният ден ще започне с актрисите Милена Маркова и Невена Бозукова, или добре познатите Гери и Нуша от сериала „Етажна собственост”. Малко по-късно, от студиото екипът се пренася в столичния квартал „Толстой”, за да разкаже историята на  група етажни собственици.

 В „Песента на живота” Мира Иванова ще представи един уличен музикант, който разказва за срещите си с Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Стефан Софиянски. Идва ли краят на света и какво точно предсказва календарът на маите ще разкрие гостът в студиото Богомил Герасимов – писател и бивш посланик в Мексико. Наред с това ни очаква още един интересен факт – кой календар, открит у нас, опровергава този на маите.

 

„Събуди се” – всяка събота и неделя от 08.00 до 09.30 ч. по Нова ТВ 

- реклама -