Руски принц гостува на Мария Андонова

- реклама -spot_img

В сряда специален гост на „Денят отблизо” с Мария е руският принц Никлас Масалски. Той е роден в Стокхолм, Швеция през септември 1966 г. Завършва в САЩ и Великобритания и има магистърска степен по Бизнес администрация и Медии и комуникации от Университета в Лунд, Швеция. Работи в областта на маркетинга, продажбите и разработката на продукти. През 1995г. се присъединява към семейната фирма Dermalab SA в Цюрих, Швейцария, където отговаря за международните продажби на продуктите с висок клас грижа за кожата. През 1998 г. принцът инициира създаването на компанията и козметична марка Skincode. През 2000 г. основава компанията Cosswiss SA и бързо я превръща в уважавана международна марка. Президент е на компаниите Skincode и Cosswiss, които имат клиенти в над 40 страни на всички континенти. Женен е за французойка, има три малки деца и живее в покрайнините на Цюрих, Швейцария.

 

В четвъртък гост на Мария Андонова е Бойка Ленкова Щерева по- известна като хип-хоп дивата Lady B. Първата ú изява е на 6 години в дует с баща ú, който акомпанира на китара. В студио влиза за първи път на девет. Бойка наследява певческия талант от баща си. На 13 години грабва наградата за най-млад изпълнител на фестивала „Микеле Меркурий”. На 14 години печели „Хит минус едно” и написва първото си рап парче. На 17 започва да пее джаз по клубове в София. Приета е на 1-во място в музикалната академия и същото лято печели 3-та награда на „Златен Орфей” за млад изпълнител. Първият албум Back 2 излиза през 2002 г. Зрителите ще погледнат отблизо Бойка и Лейди Би, ще научат кое е общото между двете, дали живеят в хармония, дали са намерили любовта и какво очакват от бъдещето.

Здравната тема е посветена на децата и диабета. Демонстрациите на домашния консултант и в двата дни са посветени на боите и мазилките.

- реклама -spot_img