Румяна Парушева пое отдел „Комуникации”

- реклама -spot_img

Румяна Парушева пое отдел „Комуникации”

Румяна Парушева пое отдел „Комуникации” в Siemens България

 

Румяна Парушева оглави отдел “Комуникации и връзки с институциите” в Siemens България  след спечелен конкурс. Тя ще отговаря за корпоративните комуникации и другите публични дейности, насочени към затвърждаване на имиджа на компанията като инкубатор на иновации и отговорен член на обществото.

Румяна Парушева има над 15 години опит в сферата на медиите и връзките с обществеността. Преди да се присъедини към екипа, тя е заемала ръководни постове във водещи печатни и електронни медии. Като мениджър „Връзки с обществеността” на голяма българска технологична компания тя отговаря за рекламната и комуникационна политика на фирмата, съдействайки за изграждането на конструктивни и ползотворни взаимоотношения с медии, партньори и клиенти.

Румяна Парушева е завършила Факултета по журналистика и масови комуникации към СУ „Свети Климент Охридски”. Има и магистърска степен по специалността „Медии и междукултурни комуникации” от Европейския университет „Виадрина”, Франкфурт на Одер, Германия. Владее английски, немски и руски език.

„Марката Siemens сама по себе си е гаранция за качество от световна класа и социално отговорни бизнес практики. За мен поканата да се присъединя към екипа е възможност да помогна за по-нататъшно затвърждаване на репутацията на Siemens България като компания, която залага както на иновативни продукти и технологии от последно поколение, така и на отношения с бизнеса и обществеността, основани върху почтенността и  взаимното уважение”, споделя Румяна.

- реклама -spot_img