Розалия Тинкова и Румънеца и Енчев -Моята жена 2

- реклама -spot_img

Всички разбрахме кой е най-добрият град за живеене. Кой обаче се оказа най-лошият? Точно това ще научат зрителите в съботното издание на „Почивна станция”, където Стефан Щерев ще търси отговор на въпроса защо Монтана бе на последно място в класацията на радио Дарик. И още – Витомир Саръиванов ще засегне болната тема за затлъстяването при децата, Ирина Сарачинова ще покани Петко Димитров, за да дискутират чистоплътни ли са българите, а Яна Грудева, астроложката Оксана и ясновидката Гюкчен ще разкрият как се тълкуват сънищата.

Свежо и интересно събуждане ще предложи четворката на „Почивна станция” и в неделя. На живо от езерото Панчарево зрителите ще разберат как се лови риба на дупка. Веднага след това Ирина Сарачинова и гостите й ще навлязат смело в една територия, запазена за мъже, но само на пръв поглед – бойните спортове. Какво кара жените да настръхват по време на схватките от ММА и какво от друга страна ги привлича – различни гледни точки ще изразят моделът Гери Дончева и любителката на ММА Валентина. Темата „Боен клуб” ще продължи и в интервюто с терминатора от София и професионален боксьор – Коко Тайсъна. Пречи ли хъркането на семейното щастие и омръзва ли сексът след дълги години брачен живот? Отговорите на тези въпроси ще търсят Нана и Стефан Щерев.

Рубриката „Съпругите” ще стартира с Румънеца и Енчев и Митьо Пищова, а поводът за гостуването им е новото парче на дуета ”Моята жена” 2 и как вечният кандидат за кмет се превърна в главно действащо лице във видеоклипа на песента. След това срещу Жени и Мая ще застанат дъщерята на Христо Стоичков Михаела и певицата Теодора в откровен разговор за приятелството, кариерата и любовта. В неделния ден съпругите ще посрещнат и фолк изпълнителката Джена, която ще представи новото си парче, и Розалия Тинкова по темата за кристалотерапията и енергията на кристалите.

В „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова ще разкаже историята на майка на три деца и изненадата, която нейни приятелки са й подготвили. Дни преди рождения ден на Христо Стоичков, Стефан Щерев и Яна Грудева ще подредят най-важните моменти в живота на Камата в класацията „Последно 10”.

- реклама -spot_img