Рок Завинаги с Радио 1 Рок

- реклама -spot_img

Рок Завинаги с Радио 1 Рок Слушатели на радиото стават част от звездна рок премиера в кино Арена!

 

 Радио 1 Рок, радиото, което пуска само най-добрите песни в историята на рок музиката, продължава да награждава слушателите си затова, че са избрали неговите честоти!

 От днес стартира игра, която може да направи слушателите на Радио 1  Рок, първите зрители на уникалната филмова продукция Рок Завинаги в кино Арена!

 В центъра на мюзикъла Рок Завинаги (разпространява Александра Филмс), чието действие се развива през 80-те години – безспорно най-плодотворният период в историята на Rock ‘N Roll-a, стои въображаемият музикален клуб The Bourbon Room. В него стените са покрити с листовки, снимки, стикери на банди и рок звезди, разрешителни, електрически китари, а стотици сутиени висят от тавана над бара. Това е мястото, където музиката е религия, а рок звездите – божества. В клуба се срещат съдбите на Дрю и Шери – млади, талантливи и вярващи в себе си музиканти, които са принудени да работят като сервитьори, но искат да извървят бляскавия път към славата, в чийто край се намира рок божеството Стейси Джакс. Том Круз е неузнаваем в ролята на рок звездата, дори изпълнява сам великите хитове на Def Leppard Pour Some Sugar on Me и Wanted: Dead or Alive на Bon Jovi пред стотици крещящи посетители на клуба. Вижте трейлъра на филма тук:  Rock Of Ages.

 

 За да станат част от рок премиерата на годината, слушателите трябва да слушат внимателно Радио 1 Рок, за да познаят оригиналните изпълнители на песните от саундтрака на филма Рок Завинаги и да ги изпратят заедно с имената си на igra@radio1rock.bg. Специалните прожекции, организирани от Радио 1 Рок и Кино Арена, са на 20 юни в кино Арена Младост, София и кино Арена Мол Варна. Освен победителите в играта на радиото, част от екслузивната прожекция ще станат и рок звезди от българската музикална сцена.

 Пригответе се да куфеете до припадък с Том Круз, Катрин Зита Джоунс и рок звездите на България!

 Кампанията 1 Рок Лято с Радио 1 Рок продължава! За още информация, следете официалната фейсбук страница на Радио 1 Рок

- реклама -spot_img