„Родопи – свещената планина”

- реклама -
Хиляди мистериозни каменни ниши, които продължават да нямат своето обяснение. Една от малкото запазени снимки на уникално и също останало обвито в загадъчност скално образувание с формата на глава. Историята на единствения жител на изоставено село.
 
Това са само част от акцентите от първия по рода си албум, събрал природата,  историята и традициите на Родопите, представени във впечатляващи снимки и увлекателни текстове. В „Родопи – свещената планина” фотографите Николай Генов и Христо Тодев показват снимки, правени в продължение на десетилетия. Те са придружени с текстовете на Румяна Николова.
 
Още от албума можете да видите тук:
http://spisanie8.bg/рубрики/пътеки/1385.html
 
Специално за премиерата на луксозния албум Родопите идват в София! Космическият глас на България – Валя Балканска и 101 каба гайди ще отекнат в центъра на столицата на откриването на едноименната изложба, в която са събрани част от най-добрите кадри, попаднали в изданието.
 
Очакваме ви на 26 септември (сряда) от 17,30 ч пред Народния театър „Иван Вазов”. Докоснете се до магията на Свещената планина! Изложбата ще продължи до 17 октомври.
- реклама -