Братството на мъже с мустаци избухва в столичен рок бар

рок бар

На 13-ти ноември ще се проведе поредното Мовембер парти. All 4 Movember ще „Промени лицето на мъжкото здраве” с разтърсващ купон в столичния рок бар Rock It. MO-братята отново ще се обединят, а мустаците им трябва да удържат експлозивен микс от rock’n’roll, surf, swing, rockabilly, Irish punk, ska.. забъркана от петзвездно DJ-crew. На място ще се предлага и разнообразие от помади за коси, вакси за мустаци, аксесоари за бръснене, масла за бради, селекция от кожени продукти, папионки, бандани и кърпи за сака, специално от Gentlement’s Mood.
Забавната игра на думи Мовембер е кампания, която провокира всеки мъж да си пусне мустак през месец ноември с цел да насочи вниманието на колкото се може повече хора към борбата с рака на простата и други здравословни проблеми. През месец Моември мъжът се обръща към своите братя, за да покаже че е съпричастен и отговорен, и че не смята, че да се отнасяш сериозно към собственото си здраве е признак на слабост.
„Йегермайстер“ отново ще се погрижи за високия градус на настроението, а към кампанията Мовембър ще се присъединят The Smugglers Collective и HC Spirit в компанията на Gentlement’s Mood и Rockabilly.bg.

Start typing and press Enter to search