20 години Рок Фим Фест

- реклама -

AmourZ-Rock, Jazz FМ и Classic FM ще раздадат на слушатели 50 билета за топ заглавия от 17-ия София Филм Фест

 В тематични игри Z-Rock, Jazz FM и Classic FM ще раздадат на слушатели 50 билета за топ заглавия от програмата на София Филм Фест. За 17-та година най-мащабното международно киносъбитие ще събере филми, гости, звезди и почитатели на доброто кино в София. Печелившите слушатели от игрите на Z-Rock, Jazz FM и Classic FM ще имат възможността да гледат безплатно заглавия от специалната програма „20 години Рок Фим Фест”, 8 музикални филмови шедьовъра на режисьора Тони Палмър и други.

 Феновете на Z-Rock могат да спечелят билет за филм от специалната секция „20 години Рок Филм Фест”. В заглавията са филмите Neil Young Journeys”, „Дневник на Уудсток”, „Куин в Будапеща” и „Пинк Флойд: Стената”.

 Почитателите на Classic FM радио ще могат да спечелят билет за филм от специалната програма „Класика на кино” в рамките на 17-ия София Филм Фест. Слушателите ще имат възможността да изживеят историите на велики имена в класическата музика с филмите „Вагнер”, „Семейство Вагнер”, „Ноктюрно”, „Англия, моя Англия” на режисьора Тони Палмър, посветени на Рихард Вагнер, Бенджамин Бритън и Хенри Пърсел.

 Слушателите на Jazz FM радио могат да участват за билети за филма на Михаел Ханеке „Любов”  – носител на Златна палма в Кан и 4 награди на Европейската Филмова Академия. Всеки делничен ден в периода на играта един любител на киното ще печели от Jazz FM двойна покана за филм от програмата на фестивала.

 Участие в игрите за билети е възможно всеки делничен ден до 15 март 2013 г. Киноманите могат да очакват специални новини, филмови акценти и интервюта със специални гости от 17-ия София Филм Фест в ефирите на Z-Rock, Jazz FM и Classic FM радио. Вижте повече информация на www.zrockbg.com, www.classicfmsofia.com и www.jazzfmbg.com

- реклама -