Rock It Beach е новото попълнение на рок бар Rock IT

 Rock IT

Столичани разхлаждат с рок, футбол и басейни на Околовръстното

Столичен плаж ще разхлажда разгорещени столичани денем и нощем. Rock It Beach отваря врати на 21 юни на Околовръстен път 990 /Суходол/ и е новото попълнение в семейството на добре познатия рок бар Rock IT.

Това е перфектното място да се изживеят на макс летните емоции в градски условия. Ще се предлага безупречна храна в приятна обстановка на открито и закрито, за дълъг обяд или разточителна вечеря, тонизиращо кафе,разхладителни напитки и екзотични коктейли по всяко време на деня. За феновете на рок музиката и не само, са на разположение 3 басейна за сутрешно изтрезняване, нощно къпане и други летни състояния. Подобно място няма как да остане без емблематичната скара. За чревоугодниците са предвидени деликатеси от всички видове месо, допълнени от други кухненски пинизи.

В Rock It Beach ще се организират традиционните рок партита с любима музика и ще се лее доволно количество алкохол.
Басейните са в три размера, подходящи за всяка възраст: голям с диаметър 12м и дълбочина 2,30м; среден с диаметър 9м и дълбочина 1м; малък с диаметър 4м и дълбочина 0,20м, както и на 40 шезлонга за комфортно излежаване, събиране на тен и витамин Д. На редовните посетители обещаваме редовни пул партита, заредени с много настроение и разнообразна музика, а за спортните маниаци ледена бира и футбол ала 2014 FIFA World Cup Brasil!

По повод откриването на Rock It Beach на 21.06. входът ще е безплатен през целия ден.

Start typing and press Enter to search