Репортери на Нова телевизия с награди

- реклама -spot_img

Репортери на Нова телевизия с награди от

Съюза на българските журналисти

 

Репортер на Нова тврепортер на нова твРепортерите на Нова ТВ Бойка Атанасова и Благой Бекриев бяха наградени по време на годишните награди на Съюза на българските журналисти.

Кореспондентът на медията в Гърция Бойка Атанасова бе отличена в категорията „Български медии в чужбина”, а Благой Бекриев, който е кореспондент в Пловдив, получи отличието  „Кореспондент на централна медия”.

Бойка Атанасова е сред най-добрите чуждестранни журналисти в Гърция. Тя е основател и издател на най-стария български вестник в южната ни съседка – „Български новини“. Благой Бекриев работи в Нова телевизия от 2002 година. Той е награден за отразяването на събитията в Катуница и трагедията на автомагистрала Такия, както и за цялостната му работа по отразяване на проблемите във втория по големина град на България. Двамата получиха най-високото отличие на СБЖ – медал „Златно перо”.

Наградите на съюза се дават за публикации, предавания и обществено значими прояви на журналисти през периода от 1.Х.2010 г. до 1.Х.2011 година.

- реклама -spot_img