Red Hot Chili Peppers

- реклама -spot_img

Z-Rock ще сбъдне мечтата на петима истински фена с билет за концерта на култовата рок банда Red Hot Chili Peppers

 

В ефира на Z-Rock стартира нова игра, която ще сбъдне музикалната мечта на петима истински фена като ги направи част от едно грандиозно събитие  – концертa на култовата рок банда Red Hot Chili Peppers в София.

 Всеки делничен ден до 31 август рок радиото на България дава на слушателите уникалния шанс да спечелят билет за шоуто на рок легендите. В ефира на Z-Rock ще прозвучава дневен въпрос, свързан с калифорнийските звезди. Верен отговор, изпратен на show@zrockbg.com, ще изпрати петима късметлии да гледат на живо Red Hot Chili Peppers.

 Култовата рок банда пристига в България за първи път. Шоуто им в страната е част от мащабното световно турне в подкрепа на десетия им студиен албум – I’m With You, което ще премине през някои от най-големите музикални фестивали в Европа това лято. Тази година световноизвестната банда влезна в Залата на славата на рокендрола.

 Всеки ден, точно в 19:00 часа на живо в ефира на Z-Rock жребий ще определя кой ще гледа на живо шоуто на Red Hot Chili Peppers с билет от рок радиото на България.

- реклама -spot_img