Екип на „Разследване” по-добри от ГДБОП

- реклама -

Екип на „Разследване” разкри седмата къща на „Наглите”

преди ГДБОП

 

 Екип на „Разследване” засне ексклузивни кадри от седмата къща на „Наглите”, в която най-вероятно са били държани похитените жертви. Седмица преди влизането на ГДБОП на адреса разследващите репортери на Нова ТВ Марин Николов и Димитър Стоянов успяха да влязат в стаите на имота, който се намира в Кокаляне, близо до София.

В ефира на „Здравей, България” тази сутрин двамата разказаха как са стигнали до разкритието. Според източници, в криминалния контингент отдавна се подозирало за къщата, но досега, тя не е влизала в официалните данни по разследването за отвличанията.

След подаден сигнал, екипът на „Разследване” отива до мястото преди две седмици. Какво намират там? Вратата на двора е отворена, а тази на партера – открехната. Вътре има 4-5 полупразни стаи, с изключително малко мебели. Интересно е, че на втория етаж намират шумоизолационна вата за стена, каквато бе намерена и в другите „къщи на ужасите” при акция „Наглите” на МВР преди две години. Според първоначалната информация се проверява дали в къщата в Кокаляне са били държани Румен Гуненски – син и безследно изчезналият бизнесмен Вене Сотиров.

Репортерите на Нова ТВ бяха категорични, че част от подсъдимите са били там – къщата носи всички белези на място, където биха били държани заложници и има същия профил като останалите, вече открити скривалища на „Наглите”.

Всички съседи наоколо също са потвърдили, че са виждали в нея да идва убитият наскоро Кирил Кирилов – Шкафа от групата на „Наглите”, както и Павел Петков – Прасето, който беше оправдан преди седмици.
В ефира на „Здравей, България” Марин Николов и Димитър Стоянов потвърдиха, че в къщата със сигурност е било „чистено”. За разлика от предишните скривалища, където бяха намерени уреди за мъчение и помещенията, в които са били държани жертвите, тази е намерена полупразна.

Екипът на „Разследване” продължава да следи темата за „Наглите”, а още шокиращи репортажи зрителите на Нова ТВ ще могат да видят в някой от следващите епизоди на предаването.

- реклама -
- реклама -
- реклама -
- реклама -

„Чаплин“ се качва на сцената на НДК на 14 октомври

За пръв път на 14 октомври в зала 1 на НДК, софийската публика ще стане част от изключително събитие в рамките на Европа –...

Борисов: При оставка няма да има диалог с Радев, а ще дойдем под прозорците му

Правителството няма да подава оставка, а протестите се подхранват от извънпарламентарните партии, които загряват на пистата за изборите. Това заяви премиерът Бойко Борисов при...

Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020

Материалът Граждани освирката Румен Радев пред авиобазата “Граф Игнатиево” – 24.09.2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Борисов: България взе правилните мерки срещу COVID-пандемията

България най-бързо и адекватно реагира и на здравната, и на икономическата заплаха от COVID-пандемията. Мерките ни започнаха да действат отрано и обхванаха много хора....

Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв?

Нa 24 ceптeмври пoчитaмe пaмeттa нa Cвeти Влaдиcлaв Cръбcки. Ето нещо любoпитно зa хoрaтa, кoитo ce кaзвaт Влaдимир, Влaдимирa, Влaдo, Влaдкo, Влaдиcлaв. Кaквo ознaчава имeтo Влaдиcлaв? 1....

Ден 77: От нас зависи какво ще се случва в България

За 77-ми пореден ден се събраха недоволни граждани на антиправителствен протест в центъра на София, предаде репортер на БГНЕС. Исканията на протестиращите остават...