Екип на „Разследване” по-добри от ГДБОП

- реклама -spot_img

Екип на „Разследване” разкри седмата къща на „Наглите”

преди ГДБОП

 

 Екип на „Разследване” засне ексклузивни кадри от седмата къща на „Наглите”, в която най-вероятно са били държани похитените жертви. Седмица преди влизането на ГДБОП на адреса разследващите репортери на Нова ТВ Марин Николов и Димитър Стоянов успяха да влязат в стаите на имота, който се намира в Кокаляне, близо до София.

В ефира на „Здравей, България” тази сутрин двамата разказаха как са стигнали до разкритието. Според източници, в криминалния контингент отдавна се подозирало за къщата, но досега, тя не е влизала в официалните данни по разследването за отвличанията.

След подаден сигнал, екипът на „Разследване” отива до мястото преди две седмици. Какво намират там? Вратата на двора е отворена, а тази на партера – открехната. Вътре има 4-5 полупразни стаи, с изключително малко мебели. Интересно е, че на втория етаж намират шумоизолационна вата за стена, каквато бе намерена и в другите „къщи на ужасите” при акция „Наглите” на МВР преди две години. Според първоначалната информация се проверява дали в къщата в Кокаляне са били държани Румен Гуненски – син и безследно изчезналият бизнесмен Вене Сотиров.

Репортерите на Нова ТВ бяха категорични, че част от подсъдимите са били там – къщата носи всички белези на място, където биха били държани заложници и има същия профил като останалите, вече открити скривалища на „Наглите”.

Всички съседи наоколо също са потвърдили, че са виждали в нея да идва убитият наскоро Кирил Кирилов – Шкафа от групата на „Наглите”, както и Павел Петков – Прасето, който беше оправдан преди седмици.
В ефира на „Здравей, България” Марин Николов и Димитър Стоянов потвърдиха, че в къщата със сигурност е било „чистено”. За разлика от предишните скривалища, където бяха намерени уреди за мъчение и помещенията, в които са били държани жертвите, тази е намерена полупразна.

Екипът на „Разследване” продължава да следи темата за „Наглите”, а още шокиращи репортажи зрителите на Нова ТВ ще могат да видят в някой от следващите епизоди на предаването.

- реклама -spot_img