Разделям двойки по домовете

- реклама -spot_img

Спектакълът на Младежки театър „Разделям двойки по домовете“ с 2 представления в Париж, Франция

 

След дългогодишна пауза Младежки театър „Николай Бинев“ отново ще се изяви на международната сцена с гостуване във френската столица Париж. След като завладя сърцата на българската публика спектакъла „Разделям двойки по домовете“ ще се опита да впечатли и френските зрители в Париж.

Постановката, чийто режисьор е проф. Здравко Митков и с участието на Михаил Билалов, Искра Донова и Николай Луканов, ще гостува в театъра Théâtre de Fénelon-Sainte-Marie на 3 юни, когато ще бъдат изиграни 2 представления – от 15:00 и от 19:30 ч. Гостуването е по покана на Асоциация „Европа Култура Обмен”.

За огромно удоволствие на целия екип на театъра и представлението, сред публиката ще бъде самият автор на пиесата Тристан Птижирар, както и неговият екип, заедно с който е създал страхотната постановка Rupture a domicile, която беше умело поставена пред българските зрители в Младежки театър „Николай Бинев“ под изключителната режисура на проф. Здравко Митков.

Двете представления във Франция ще се играят на български език, като са осигурени субтитри на френски език.

Гостуването се осъществява с подкрепата на Посолството на Република България във Франция в рамките на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз и с подкрепата на Министерство на културата на Република България.

Спектакълът „Разделям двойки по домовете“ е сред най-харесваните заглавия в Младежки театър „Николай Бинев“, като публиката в София има само още две възможности да се наслади на представлението до края на сезона – на 29.05 и 22.06.

Разделям двойки по домовете

След края на сезона в София Младежки театър „Николай Бинев“ ще предложи изненада, свързана със спектакъла „Разделям двойки по домовете“, на много любители на театъра в цяла България.

„Разделям двойки по домовете“

1 час и 30 минути

Превод: Снежина Русинова-Здравкова

Сценография и костюми: Петър Митев

Режисьор: проф. Здравко Митков

Участват: Искра Донова, Михаил Билалов, Николай Луканов

Двама влюбени се срещат отново след 7 години, но по необичаен начин.  Ерик, който професионално се занимава с това, да се разделя с нежните половинките на други мъже, е изправен пред една малко по-специфична ситуация. В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена.

С лек хумор и доза мистерия и преплитане на различни чувства, постановката обещава едно истинско забавление над ежедневните ситуации.

С тази постановка авторът Тристан Птижирар е номиниран за награда „Молиер“ в категория „най-добър жив франкофонски автор“ през 2015.

Разделям двойки по домовете Разделям двойки по домовете

- реклама -spot_img