РАФИ С КЛИП КЪМ ПЕСЕНТА “НАМЕРИ МЕ”

- реклама -spot_img

RAFFI качи 200 килограмов роял на върха на небостъргач в центъра на София за снимките на новата си балада „Намери ме“

 

Част от клипа е заснет и в декорите на холивудската продукция “London has Fallen”

 

 

RAFFI представи новото си самостоятелно парче „Намери ме“. Талантливият изпълнител изненада феновете с втория си самостоятелен хит, който е и първата балада в репертоара му. Музиката и текстът са дело на Владимир Михайлов, аранжиментът на Борислав Бояджиев – Борче, а оркестрацията на Румен Бояджиев – син.

В един от най-мащабните проекти на българската поп сцена участват „Софийски солисти“ и повече от 100 души екип, което превръща парчето в една от песните с най-много студийни музиканти през последните години у нас.

Клипът към „Намери ме“ е дело на Nu Boyana Film Studios и Boyana 2 You, а режисьор на красивата балада е Любомир Печев. RAFFI разкрива, че цялото видео е за търсенето на любовта, на един мъж и една жена, в два паралелни свята.

„Винаги съм искал да направя балада, просто сега дойде моментът.“, споделя RAFFI. „Снимките към клипа наистина вдигнаха летвата на музикалните продукции в България. Искахме да създадем нещо качествено и мащабно и смятам, че с екипа ми успяхме да го направим.“, допълва още младият изпълнител.

RAFFI издаде, че част от клипа е заснет на снимачната площадка на хитовата продукция, с участието на Джерард Бътлър, “London has Fallen”, а впечатляващите кадри с оркестър, от върха на небостъргач в центъра на София, са се случили с помощта на 150 метров кран, който е издигнал 200 килограмовият бял роял на хеликоптерна площадка.

„Намери ме“ е вторият ми самостоятелен продукт, а през 2017 година планирам да озаглави и първият ми албум, защото авторската музика е важна за мен“, сподели още RAFFI.

РАФИ

- реклама -spot_img