Радио N-JOY вече и във Велико Търново на 89,80 MHz

N-JOYНа честота 89,80 MHz жителите на Велико Търново вече ще могат да слушат радио N-JOY.  

С присъединяването на старопрестолния град, най-голямата музикална радиоверига в България, увеличи покритието си и достигна до 37 точки на излъчване в страната.   

 

Само хитове, уникални награди, неподправен хумор, музикални желания и специални поздрави се събират на честотата на радио N-JOY като предложение за забавление и много настроение вече и за жителите на Велико Търново. Със свеж, нестандартен и интригуващ подход, водещите на предаванията в ефира на N-JOY зареждат аудиторията с настроение. Феновете на радио N-JOY във официалната Facebook страница на радиото са близо 70 000, като се увеличават със светкавична бързина.

Радио N-JOY се нарежда на първо място за категориите на младите и активни слушатели в категориите 18-36 години, 18-36 години мъже, 18-36 години жени, които са категорични при посочването на любимата радиостанция.

Феновете на радиото от цялата страна могат да слушат N-JOY навсякъде и по всяко време с мобилните приложения за Android и iOS, които могат да бъдат свалени напълно безплатно от Google Play и Аpp Store. 

- Advertisement -