Радио N-JOY въвлича слушатели в приключение с „Революция Z”

Радио N-JOY

 

Фенове се запознават на живо с идолите си преди големия финал на конкурса „Зелената песен на България“, снимките излизат на официалния сайт на бандата

Радио N-JOY ще въвлече верни слушатели в приключение с новите музикални идоли от „Революция Z”. Броени часове преди да се качат на голямата сцена на зала 1 на НДК за финала на „Зелената песен на България“ по инициатива на N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“, „Революция Z” ще се запознаят на живо с феновете.

Всеки, който иска да има този шанс, трябва да изпрати мейРадио N-JOYл на show@njoybg.com с отговор на въпроса „Как се казва първият хит на групата?“. В петък, 1 ноември, на живо в ефира на радио N-JOY чрез жребий ще бъдат изтеглени имената на петима късметлии, дали верен отговор в играта.  Печелившите слушатели ще спечелят и билет за финала на „Зелената песен на България“. 

Любимците Джулия Бочева, Никола Стоянов, Иван Тишев и Иван Иванов участват в конкурса за нова българска музика с парчето „Можеш да бъдеш всичко“ и ще покажат на верните си фенове, че да сбъдват мечтите си е съвсем постижимо. Снимки от срещата на звездите със слушателите на радио N-JOY ще бъдат публикувани на официалния сайт и facebook профил на бандата.

Феновете на „Революция Z” могат да подкрепят идолите си и тяхното парче „Можеш ба бъдеш всичко“ в конкурса „Зелената песен на България“ като гласуват на www.zelenatapesen.bg. Останалите участници в проекта са Михаела Филева, Графа, Били Хлапето, Криско, Der Hunds и Рут Колева. 

- Advertisement -