Радио N-JOY предава на живо Гласът на България

Гласът на БългарияСлушатели на радио N-JOY ще изживеят на живо несравнимото музикално шоу „Гласът на България”

 

Горещи новини и ексклузивни интервюта с участниците – всеки вторник и сряда на живо в ефира на радио N-JOY

 

Слушатели ще станат част от хитовото предаване „Гласът на България” с покани от радио N-JOY. От понеделник, 8-ми април, започват живите концерти в най-обичаното музикално шоу, като всяка седмица феновете ще имат възможност да спечелят двойна покана от игрите в ефира на радио N-JOY. Късметлиите ще станат свидетели на несравнимо светлинно шоу, в което финалистите в „Гласът на България” ще имат невероятния шанс да пеят на музикална сцена със световна класа и стил.

 На живо в ефира на радио N-JOY ще прозвучат  eксклузивни интервюта с претендентите за „Гласът на България”. Слушателите ще научават първи най-горещите новини около хитовото предаване. Всеки вторник и сряда феновете ще могат да чуят отново изпълненията на участниците в шоуто от последния концерт и да проследят интригуващи коментари около формата.

 Треньорите в шоуто Вики Терзийска, Преслава, Данчо Караджов и Миро вече поставиха своите конкретни вокални задачи пред участниците. В края на седмицата екипът на „Гласът на България” очаква всички талантливи претенденти, които преминаха през кастингите на ”тъмно” и успяха да се преборят във вокалните двубои, да се съберат в София и да покажат как са се подготвили за предстоящия първи голям концерт на живо в понеделник

- Advertisement -