Радио N-JOY – безспорният лидер

Радио N-JOY - безспорният лидер

Радио N-JOY - безспорният лидерРадио N-JOY – безспорният лидер в рейтингите и през 2014

Рейтингите за първите два месеца на 2014 година отново дават недвусмислен отговор кое радио е безспорният лидер в ефира на България – N-JOY.

Слушателите от над 37 града в страната не променят избора си за фаворит, това показва най-актуалното изследване на слушателските аудитории в страната за януари и февруари 2014 г., проведено от GARB Audience Research Bulgariа.

Радио N-JOY достига до най-широк спектър от аудитории. В категорията за покритие на слушателите между 15 и 54 години, най-голямата музикална радиоверига в страната има сериозна преднина с 33,44 %. N-JOY заема лидерските първи позиции и в категориите за на слушателите между 15-25 и 36 и 45 години. Резултатите отново са категорични, че N-JOY e любимото радио на дамската слушателска аудитория и се нарежда на първо място в групите на жените между 15-25, 26-35 и 36-45.

Радио N-JOY е част от bTV Radio Group, която включва и радиата Z-Rock, Melody, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM и е единствената радиогрупа в България, която предлага изключително музикално жанрово разнообразие и абсолютно отличаващи се една от друга аудитории.

- Advertisement -