Радио Меджик ФМ е в подготовка за Празникът на влюбените

- реклама -spot_img

Ако Любовта трябва да си избере официална радиостанция, няма съмнение, че това ще е Меджик ФМ. Ако Свети Валентин може да даде само едно интервю – ще е за слушателите на музикалното радио.

В първата половина на февруари екипът на Меджик ФМ е в еуфорично настроение и романтичните идеи не секват. Няколко вече се реализират и ще достигнат естетствената си кулминация в навечерието на празника.

Класация на любимите 140 любовни песни, създадена с вота на слушателите ще даде музикалния фон на празника. Елена и Балин ще представят песните в празничния 14 февруари между 10 и 20 часа. Началото на десетчасовия любовно-музикален маратон е веднага след финала на сутрешното шоу „На закуска с Даниел“, а коя е песента победител ще стане ясно минути преди поредното издание на шоуто „25-ият час“.

В него Ася Александрова ще сподели със своите слушатели най-интересните творби на участниците в конкурс „Какво за теб е любовта?“.

Стихове, разкази, есета или дори оригинални кратки sms-и се приемат до 13-ти февруари на имейл адрес game@magicfm.bg.

Имената на авторите на петте най-въздействащи отговора, които ще получат награди от Manhattan Cosmetics, ще бъдат обявени в минутите на предаването „25-ият час“.

Радио Меджик ФМ е и медиен партньор на празничната инициатива на издателска къща Кръгозор и верига книжарници Хеликон – надпреварата за приза „Романтична столица на България“. 12 български града участват в борбата като жителите им пишат своите любовни послания в опит да поставят рекорд за най-дълго любовно писмо.

Тази година вдъхновение за кампанията е новото луксозно издание на „Сто сонета за любовта“ – поетичен сборник на великия романтик Пабло Неруда, който Меджик ФМ дава като награда на своите слушатели.

Бъдете на честотите на Любовта – в София на 92.4 FM, в Пловдив на 97.7 FM и в Габрово на 98.6, както и в Интернет на MagicFM.bg.

####

За Magic FM (Меджик еф ем):

Радио Magic FM излъчва в София, Пловдив и Габрово.

Форматът на Magic FM е Soft AC, а слогънът му „Soft music“. Радиото излъчва най-доброто от най-големите музикални звезди на 80-те, 90-те и новия век.

- реклама -spot_img