Радио ENERGY

- реклама -

Гладни ли сте за приключения?

Игрите на глада идват с радио ENERGY

 За пореден път радио ENERGY подарява на слушателите си нещо повече от награди – уникално преживяване  и безценни емоции! Радиото, което пуска любимите ви хитове от 90-те години насам, дава възможност на двама свои слушатели да пътуват до Лос Анджелис, САЩ и да присъстват на специалната VIP премиера на дългоочаквания филм “Игри на глада”. Късметлиите, не само ще могат да видят филма преди всички останали по целия свят, но ще го направят и в компанията на всички актьори от касовата продукция на Lionsgate – Уди Харелсън, Доналд Съдерланд, Стенли Тучи, Лени Кравиц, Дженифър Лоурънс, Джош Хъчерсън, Елизабет Банкс, Лиъм Хемсуърт!

 За да се включат в надпреварата за ценните покани, слушателите трябва да отидат в сайта на радио ENERGY и да намерят снимката на поканата за премиерата, която всеки ден ще бъде скрита на различно място на www.radioenergy.bg. Към нея ще има и регистрационна форма, която трябва да попълнят, а в края на кампанията, един от всички регистрирани – ще спечели голямата награда – двойна VIP покана за грандиозната премиера на филма в САЩ, с осигурени самолетни билети и хотел в Лос Анджелис! Може би трябва да се каже крайният срок на приключване на играта и датата на обявяване на победителя?

Дългоочакваната премиера ще се състои на 12 март в Nokia Theater в Л.А. Филмът се базира на първия роман от трилогията бестселъри на Сюзан Колинс „Игрите на глада“, които подлудиха целия свят. Сюжетът на приключенския екшън е фантастичен и … драматичен – всяка година сред развалините на някогашната Северна Америка панемската нация принуждава  дванайсетте си окръга да изпратят по едно момче и едно момиче, тийнейджъри на възраст между 12 и 18 години, за да се състезават до смърт в Игрите на глада. Отчасти – извратено зрелище, отчасти – правителствена тактика за сплашване, Игрите на глада са събитие, предавано по националния телевизионен ефир, в което участниците трябва да се борят едни с други, докато остане само един оцелял.

Изправена срещу отлично тренирани участници, трибути готвили се за игрите през целия си живот, 16-годишната Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) става доброволка в Игрите, за да спаси сестра си.  Тя може да разчита единствено на изострените си инстинкти и на наставничеството на пропилия се бивш победител Хеймич Абърнати (Уди Харелсън). Само един от 24-те състезатели може да оцелее, да спечели Игрите и да се върне у дома. Ако Катнис иска някога се завърне вкъщи, в 12-ти Окръг, трябва да прави невъзможен избор на арената между оцеляването и човечността, между живота и любовта. Премиерата на „Игрите на глада” в България е на 23 март. А само едни може да спечели уникалната награда от радио ENERGY.

Промоцията се извършва със съдействието на Ер Франс. Следете www.radioenergy.bg за още инфо и нека шансовете да са винаги на ваша страна!

- реклама -
Previous articleГрафа
Next articleSNAP