Радио ENERGY удвои заплатата на слушател

- реклама -spot_img

Радио ENERGY Радио ENERGY удвои заплатата на слушател

Медията раздава пари в ефир всеки ден

Радио ENERGY удвоява заплатата на феновете си вече втора седмица в най-новата си игра.

В ефира на най-любимото радио десет човека спечелиха от паричните награди.
До момента в играта всеки ден някой прибавя към бюджета си 50 лева, подарък от радио ENERGY. Седем представителки на нежния пол успяха да реагират светкавично бързо и да се обадят в ефир, за да се включат в играта и успешно да добавят сума в портфейла си.
Мъжете, спечелили до момента са по-малко, но пък сред тях е и Ники Пенев от Велико Търново, който е първият, който ще получи над 700 лева от радио ENERGY, допълнително към заплатата си.

Всеки може да се включи и да участва в новото приключение на любимото радио. Единственото, което слушателите трябва да направят е да слушат внимателно любимата честота. Всеки понеделник, точно в 8:05 сутринта, в ефир ще се обявяват две песни, които ще са и печелившите за цялата седмица. Всеки ден, от понеделник до петък, когато чуят една от тези две печеливши песни, слушателите трябва да се обадят на ефирния телефон. Този, които е най-бърз и се свърже пръв, автоматично печели 50 лева.

Ако пък сред слушателите има някой, който успее да чуе и двете песни една след друга, той трябва да се обади и , ако отново е пръв, може да спечели от радио ENERGY сума равна на удвоената му нетна заплата.

Любимата радиостанция ще продължи да раздава страхотните награди всеки ден в ефир – до 4 парил.

Пълните правила на играта и детайли може да прочетете на www.radioenergy.bg !

- реклама -spot_img