Радио ENERGY и БГ РАДИО излъчват на живо

- реклама -

Радио ENERGY

Пазарувай като за световно!

Радио ENERGY и БГ РАДИО излъчват на живо от Mall of Sofia цял месец

Четири поредни седмици любимите предавания на радио ENERGY и БГ РАДИО – ENERGY DRIVE REQUEST и „Любими песни за любими хора” – ще се излъчват на живо от Mall of Sofia в четвъртък, петък и събота от 17:00 до 20:00 часа.

Още този четвъртък (12 юни), със старта на Световното първенство по футбол, стартира и съвместната кампания на Mall of Sofia, Радио ENERGY и БГ РАДИО – „Пазарувай като за световно“. Всички дами, пазарували в търговския център по време на излъчване на мачовете от Световното първенство, докато половинките им са заети пред телевизора, ще участват в томбола за спечелване на парични ваучери на стойност 100 лв., осигурени от домакините от Mall of Sofia.

Всеки ден точно в 17:00 ч. нашите вратари – водещите Наско и Криси ще дават старт на „Пазарувай като за световно“ и ще очакват всички любители на пазаруването на голлинията на ниво +1 в специално оформения футболен кът. В края на всяко от преките предавания – около 20:00 ч., водещият в съответния ден ще изтегли по един печеливш.

В дните четвъртък, петък и събота от 17:00 до 20:00 часа на живо от Mall of Sofia ще се излъчват:

12, 13, 14 юни – БГ РАДИО, „Любими песни за любими хора“ с Наско
19, 20, 21 юни – Радио ENERGY, ENERGY DRIVE REQUEST с Крис
26, 27, 28 юни – Радио ENERGY, ENERGY DRIVE REQUEST с Крис
3, 4, 5 юли – БГ РАДИО, „Любими песни за любими хора“ с Наско

Предстоят четири седмици на награди, пазаруване и футбол в Mall of Sofia. Освен любимите водещи, в откритите студия на втория етаж в мола, ще гостуват и много специални гости и артисти. Още този четвъртък клиентите на Mall of Sofia могат да видят на живо Рут, Прея, Краси от Акага, Наско от БТР, Веси Бонева, Мери от Мери Бойс Бенд, Deep Zone Project, Владо Захариев от Сигнал. В следващите дни гости ще са VenZy, Вики и Десо от Мастило, Ni.Co, Ирина Флорин, Криста, Мариана Попова, Благовест Аргиров, Йоанна Драгнева.

Любимката Жана Бергендорф дори ще направи официалната премиера на новата си песен и видео „Самурай“.

В студиото на радио ENERGY пък през следващата седмица ще се появят някои от най-любимите световни звезди на 90-те. DJ Sash, едно от най-големите имена на музиката от този период, ще се срещне лично с феновете си. Звездата бе част от първите две издания на “I love the 90s“ и дни след супер-успешното трето издание на концерта, той лично ще обяви участието си във Фестивал на Цветовете, който предстои на 21 юни.

Ела и не пропускай да вкараш гол с БГ РАДИО, Радио ENERGY и Mall of Sofia!

- реклама -